Inombordsmotorer

YANMAR common-rail marin motorer sätter global standard för prestanda, effektivitet och uthållighet.

Kompromisslös ingenjörskonst!

Med kompromisslös ingenjörskonst levererar Yanmar banbrytande teknik som standard i hela sitt sortiment och fokuserar på din komfort, säkerhet samt en låg total ägandekostnad, samtidigt som alla motorer levererar enastående kraft och snabbhet.

Yanmar är obevekliga i sina ansträngningar att förnya och hålla sina common-rail marin motorer som bäst i klassen i fyra viktiga aspekter: rena, tysta, kraftfulla och bränslesnåla. Med sitt breda modellprogram finns alltid ett alternativ.

Innovation genom design

Under mer än 50 år har VETUS agerat internationellt som operativ utvecklare, tillverkare och handelsföretag med marinmotorer, generatorer och teknisk utrustning för fritidsbåtar och små kommersiella fartyg.

Pålitliga dieselmotorer för alla behov.

Som kund kan du vara säker på att Nanni hela tiden befinner sig i teknikens framkant.

100 år i branschen

Samarbetet med Perkins sträcker sig 50 år tillbaka i tiden och dom har levererat motorer från Kubota i mer än 30 år. Men för att leva upp till ambitionen att vara marknadens bästa leverantör av motorer förstår dom att det är viktigare att se genom framrutan än att titta i backspegeln. Utvecklingen går snabbt och vi ser hur nya industrimotorer utmanar de traditionella, samtidigt som miljökraven successivt skärps.

Nanni har i dag ett nytt och brett sortiment av såväl framdrift motorer som generatoraggregat, vilket utgör ett komplett produktprogram för både fritidsbåtar och båtar inom den kommersiella sjöfarten, nu senast via ett samarbetsavtal med Scania, som i ett Nanni-utförande ger 1 150 Hk.