Utombordsmotorer

2020 kommer att markera 100-årsdagen av Suzukis långa historia.

Med en rik historia på nästan 100 år,

och erfarenheten och kunskapen om motor-, motorcykel- och utombordsmotor utveckling, har Suzuki kommit att tillhandahålla teknik och service som aldrig tidigare skådats i den marina verksamheten. Och med “Yaramaika”-andan har Suzuki vuxit till att skapa innovation och belåtenhet för kunder runtom i världen. Suzukis nuvarande serie av fyrtaktsutombordare, omfattar allt från den lilla, kompakta DF2.5 till den stora och kraftfulla DF350A.

Det finns en anledning till att du fortfarande ser så många av hondas äldre produkter användas på sjön världen över – de är tillverkade för att hålla.​​

Honda utombordsmotorer är smidiga och tysta, med branschledande standarder för avgasutsläpp, som man förväntar sig av Honda. Alla motorerna inom Honda Marines sortiment, oavsett deras storlek eller vilken uppgift de måste utföra, är elegant utformade för att erbjuda perfekt effektivitet. Och du vet att du kommer att kunna lita på dem under en lång tid.

Idag finns det en Honda för alla tillfällen från 2,3 till 250 Hk

Tohatsu grundades 1932 och är en av världens ledande tillverkare av båtmotorer.

En av världens ledande båtmotor tillverkare!

Tohatsus första utombordsmotorer byggdes ursprungligen för japanska yrkesfiskare som önskade solida, starka och pålitliga motorer som klarade extremt väder – och extrema arbets- förhållanden.

Motorerna upparbetade snabbt ett renommé som särskilt kraftfulla och driftsäkra och även idag behåller Tohatsu sin mycket starka position på marknaden.